torsdag 4. juni 2009

På gjensyn:)




Da har vi vært hjemme i noen dager og fått omstilt oss til det normale livet her hjemme i Norge. Godt å være hjemme i fedrelandet, men vi har faktisk ikke hatt vondt av å være borte lengre heller:-) Kristina fikk gjensyn med sine to kjære, Kristian David og Kajsa, som var sårt savnet under oppholdet, mens Kaja på sin side har funnet ut at livet skal leves til det fulle framover- med reising og opplevelser verden rundt;-) Reiselysten og ivrig på det meste kan man si!! Man lever tross alt bare en gang..

På Værnes ble vi møtt av mor og far Børø, (som tydeligvis kjente mannen i nabosetet vårt på flyet som hadde "prinsesse-quiz" med oss..), pappa Ryan og Stine Tomb. Overraskende for en intetvitende Kristina, veldig koselig!! Deretter gikk turen til Ranheim hvor det ble gjensyn med Kajas mormor og morfar, home-made pizza og noen øller, før vi ble skysset til Kristinas residens- Ila. Der stod Synnøve allerede og ventet..det ble gjensynsglede og klemmer til tusen!! Vi har savnet deg, kjære Synnis!!:-) Så ble det litt mer vin, musikk og kos før vi tok en utgång Trondheim, et stort savn for oss som ikke har vært i nærheten av noe som kan kalles uteliv på et per mnd;-) Dessverre var livet på stan preget av ungdommer i eksamensperiode og folk som ventet med byturen til sommerfesten dagen etter..MEN vi fikk da svingt litt på dansefoten likevel!!

Takk til alle dere kjære lesere som har fulgt oss på turen vår!! Vi tar ikke dette som et farvel, men et "vi sees!!". Dette var neppe siste eventyr I boka for Kristina og Kaja:-)

"På gjensyn."

Stor klem fra oss:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar