søndag 3. mai 2009

Da er familien utvidet! :-)



Kaja har vært kjempeflink og voktet trygt over huset mens Kristina hentet sin kjære i Dubrovnik. Enkel og snedig som hun er la hun seg trygt og godt alene i dobbelsenga, uten å lufte opp et eneste vindu ;-) Kristina og Kristian David kom til Dubrovnik by i 22-tiden i går kveld og sjekket inn i en kjempekoslig leilighet. Deretter tuslet de ned til gamlebyen og spiste en god middag. Kaja koste seg med kornblanding og litt lesing av pensum...;-)
Kristina var i ekstase for å møte kjæresten, samtidig som hun faktisk kjente et lite savn for den andre kjæresten hjemme i Herceg Novi ;-) Men etter en nydelig dag i Dubrovnik med lesing av god bok på koslig kafe, tusling rundt omkring og bare pleiing av kjærligheten - ble det gjenforening vel hjemme i Herceg Novi på ettermiddagen. Og siden det har vi vært et stort kjærestepar på tre!
Dagen (som har vært den desidert beste med SOL nesten hele dagen!) har gått med til trening (Kaja trente før Kris&Kris kom), litt soling på verandaen og en god middag på restaurant etterfulgt av dessert på isbaren...til Kaja og Kristian Davids store glede! :-)
Nå er det slutt på helgekos og tilbake til naziregimet. Vi er allerede altfor sent i seng, så nå avsluttes bloggingen.
Kaja har flyttet territorium til sofaen på stua for en ukes tid og tar dette svært godt :-)
Vi gleder oss over å ha fått et nytt kjærestemedlem for ei uke! Et mannebein er i hus! :-)

God natt,kjære hjemlinger!

"Hva jeg ville ha gjort annerledes hvis jeg fikk leve livet mitt om igjen? Da ville jeg hatt midtskill."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar