tirsdag 5. mai 2009

Tjenare;)

I går var det ikke dårlig nett som hindra oss fra den daglige oppdateringen, derimot en travel, kjempekoselig dag..med en mann i hus som vet mer om byen vi bor i enn det vi selv vet,(etter å ha vært her i to dager..) har vi litt å ta igjen:-)

Vi hadde oppholdets hittil verste dag på instituttet. Makan til trøttere trønderjenter skal man lete lenge etter! Eller, som Kristina så fint sa; "hadde jeg fått EN dag med vinger, skulle de bli brukt idag.." Ikke så motivere å løpe de 3.6km (i følge Kristian Davids super-pulsklokke..) hjem til leiligheten bestandig. Vel hjemme ble det en lunsj på verandaen i SOLA!:-)

Mens vi var flittige studenter benyttet den arbeidende medisineren KD tida til å varte opp med biff, rødvin, grønnsaker og pommes frites..mmMmMmmM!!:-D Den ble fortært ute på verandaen i mørket med levende lys. SÅ god og masse mat har vi ikke spist på heele oppholdet!! Etterpå ruslet vi ned til den nyåpnede, freshe cafeen som ligger to min fra leiligheten der det ble litt godsaker på oss:-)

"Heller en tarm revnet enn en skjefull levnet."

5 kommentarer:

  1. Håper du ikke ble skremt av bøet,det var en test.Vi har vært på dopingkontroller i hele helgen. Først på padle stevne i Tysvær og så på hjemmekontroll hos en svømmer. Foredraget i dag var om kosthold for en del 14-16 år gamle jenter. prøver å banke inn i hodene deres at de må spise skikkelig for å bli gode idrettsutøvere - tror jeg nådde igjenom fjortisskallene.Hvilke diagnoser er det du ser i det som skal være praksis?

    SvarSlett
  2. Så godt å hør at dåkk bli skjemt bort av KD.. de har dåkk nok virkelig fortjent!! :D Leve no læng på den lille tlf-samtalen me dæ,kris.. Savne dæ!
    I dag fikk æ dommen, æ besto på medikamenten! De va utrolig godt og uventa!! :D
    Kos dåkk videre, aill 3 :) suss suss suss

    SvarSlett
  3. Hallois! Så trivelig med en uanmeldt hilsen fra dere da, Ingunn og Jan! Nå har vi vært ute og spist is, nam!! Stappmett, siden jeg også spiste Kristina sin..:) Det er mest RA og Bechterew pasienter på instituttet, men også hjerneslag og litt av hvert anna også! Føler vi er tilbake 50år i tid når det gjelder sted og behandlig.. Men, ellers har vi det toppers;) Regner med jentene satt med ørene på stilk når du dro fram strenge-stemmen din ja, Jan.. Fortsett å skriv her framover da, det er så koselig:)

    SvarSlett
  4. Strenge stemme?mois?jeg er da mild i målet som monsun vinden?!dumt at det ikke ble mer klinisk erfaring i praksisen, kan dere ikke prøve å be om å få mer ansvar?Vi var i akvariet i går. rett etter at vi gikk derfra, rømte en av krokodillene.den ble fanget noen cm fra foten til en barnehage jente.er helt sikker på at den stakk av fordi den så meg - jeg har total amfibie skrekk!!!

    SvarSlett