lørdag 2. mai 2009

Laurdag..


Guri, så utrolig herlig å våkne opp på en lørdags morgen med solstråler gjennom ruta!! Det er vel som dere har fått med dere, ikke akkurat et dagligdags privilegium her i gården.. Vi smatt oss kjapt inn i bikiniene og spiste frokosten ute på verandaen, smurte oss godt inn ed solkrem og var foreredt på noen timers steiking, nam!! Vi kosa oss med litt småsnacks- idag har temaet vært coxartose..vi ligger litt mellom barken og veden når det gjelder den lesinga vi, har vært vanskelig å finne motivasjon for å være ærlig..men litt ble det no ihvertfall, og det er jo fortsatt leenge igjen til eksamen;) Midt i lesinga fikk vi nok en gang besøk av vår faste leieboer Paul, men tror dere ikke han hadde sagt ifra til resten av gjengen at her i gården var det mat å få..så vi har vært due-damene idag:)

Men idag var dessverre intet unntak- sol-lykken kan visst aldri fullføres, så etter et par timer var vi fint nødt til å vanke innendørs igjen med halen under beina, da tordenbulderet og et skikkelig regnvær kom over byen igjen. Akk, dette er en motivasjon-killer i seg selv..! Deretter ble det en ny motbakke-økt.

I kveld er Kristina i Dubrovnik- hennes kjære Kristian David har entret landet, og de kommer til leiligheten i morra. Så nå er Kaja herre over eget hus, og vokter med alle sine instinkter. Første døgn fra hverandre på tre uker- og vi merker det er litt rart, nesten så savnet er der allerede;)Vi har jo blitt kjærestepar vi!

God natt i alle hus og heim!

"Husk at glemme bagateller. Husk at nemme hvad det gælder. Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det."

1 kommentar:

  1. Jeg er spent på hvordan man går med halen UNDER beina? Er det noe dere har lært i Montenegro? (-; Har man skikkelig lange haler der kanskje?

    Eline

    SvarSlett