onsdag 6. mai 2009

Go` kveill i stuggu! :-)




I dag våknet vi ENDA trøttere enn noen gang før, men greide likevel å jogge til instituttet før vi slengte oss med i Bechterew-gruppas gåtur. Vi tuslet etter troppen et godt stykke nord for Igalo og koset oss i sola. Kosen ble brått avbrutt av at en SLANGE (hvit og turkis!) lå på bakken, død heldigvis. Kristina lettet i noen meter, mens Kaja som vi på forhånd trodde hadde den største angsten for slanger greide å på et mirakuløst vis å holde roen...Kristina har sin forklaring på dette: Kaja hadde rett og slett brukt opp all angst og slitt ut hele sitt limbiske system i forkant ;-) Hun måtte nemlig løpe hele veien til instituttet med 4 store hunder HAKK i hælene i morges...Hun greide bare å stotre frem "Kristina,nå kjenner jeg at jeg kan begynne å gråte." Stakkars lille Kaja - eksponeringsterapien ble visst litt i overkant ;-)

Etter en eeeeeendeløs lang dag med trasking etter ingenting, kjeft for å ha sittet med en fot oppe på en plaststol og solet oss ute ved inngangen kom endelig den eneste "pasientavtalen" vår som vi selv hadde arrangert. En av de norske pasientene med CP stilte frivillig opp til en liten undersøkelse med oss :-) Etter en liten time med han ble vi møtt av en kjekkas ved navn Kristian David utenfor instituttet. Han fikk æren av å bli med inn på instituttet for å se og lukte hvordan tilstanden der inne var....alt han sa etterpå var dette:" Jeg ser for meg et forlatt sykehus etter en landepest...." (?) Vi kan gå god for det,egentlig...

Deretter gikk vi hjemover i NYDELIG vær og tok en god lunsj på balkongen :-) Etterpå presset hele kjærestegjengen seg gjennom en sprunglauføkt. Og tror dere ikke gentlemannen serverte oss en fantastisk god middag i kveld også? Jodda! Desserten ble tatt langs promenaden mens vi så på himmelen og sjøen og fikk en real innføring i "Det sorte hull", alle galaksene, universet ++++, mens Kajas dødsangst sakte men sikkert presset seg på. Kristina kjøpte egentlig is for å være med i gjengen, men det var ikke noe problem. Kaja har fått tilbake is-appetitten sin og fikset den biffen! :-) Etterpå måtte vi begynne å traske hjemover igjen fordi Kaja plutselig følte seg så "frøssin". Hadde sikkert 32 grader i kroppstemperatur etter all isen ;-)

Nå tar vi kvelden og satser på like fint vær i morgen! Kristian David og Kristina reiser på en liten honeymoon til Kotor og Budva, mens Kaja skal kose seg på verandaen med sol, bøker, musikk og kanskje bittelitt Paul.....:-)

God natt,folkens!

"Det er så fristende å tenke ting som: I et parallelt univers er jeg sikkert en svale."

3 kommentarer:

  1. Hei godtfolk!

    Fortsatt fin stemning høres det ut for. Pappa skulle ha vært med på slangetreffet Kaja, da hadde dere sett en mann som i utgangspunktet ikke har spenst, hoppet som en kenguru!Han har slange fobi han!
    Ha et fortsatt fint opphold, og fortsett den informative skrivingen deres!

    Mamma Karin

    SvarSlett
  2. hallooo jenter!!
    må beklag at d e så dårlig me bidrag på bloggen fra mæ, men æ følge me dåkker! arti å læs!:) sher ut som dåkk kose dåkk innimellom å da..:) men æ bli jo heilt utslitt bære tå å læs om treningsøkten å læseøkten dåkkers! imponert! nazi-regimet bli ikke fulgt i trondheim for å sei d sånn. æ skoill jo læs no, men d fresta meir å shå på nyforelska å solbrune turteldua!:)
    ellers trives æ godt på st.elisabeth, piske opp nyopererte fra senga dan etter eperasjon. der skoilla du ha vorre kaja, da har du fått shett my bra oppkast!:) kannj no del litt av d æ har lært æ å, galle e mørkegrønt, kastes gjerne opp etter operasjon..! mm!
    nyt resten av praksistida!! æ glede mæ t dåkk kjæm heim igjen!:)
    storklæm fra sofie!

    SvarSlett
  3. Hehe, tror nok pappa hadde snudd brått ja! Den va HÆSLI!! Fikk stikk i hjertet..! Skal hvrtfall ikke ta noen treningsøkter oppe i skogen nå, der ryktes det at de er kjempestore!

    SOFIE:D så koselig å høre fra deg!! Vi koser oss kjempemasse! Hehe,tror du har lært atten-ganger så masse ved å bare være i praksis enn vi har lært med lesing og praksis tilsammen, så ikke la deg lure for masse her nå:P Flott å høre at du trives, men herreguuuuud hører at det ikke hadde vært plassen for meg hvertfall!! Mørkegrønt ja du, noterer det i lungenotatene mine jeg da:P check.. Gleder oss til å se deg igjen også, Sofie!! Vi MÅ ta en svingom på DT før eksamen også, trenger litt Sofie-energi kjenner jeg:) stemmer for 30.mai;) Nyt praksistida videre du også!! HUGS fra oss (beige-fargede studenter, som den ene pasienten sa til meg i går:P)

    SvarSlett