fredag 1. mai 2009

Helg:)

Nok en gang har internetten vært litt irriterende, så en oppdatering fra gårsdagen slenges opp NÅ;

I etterdønningene fra nattens tordenvær sprang vi ufrivillig til jobben i morrest, og var som vanlig på plass ferdig dusjet til klokka 0800. Kristina spratt opp og dro ut alle kontakter i huset, så vi har vel hatt de tryggetse soveplassene i hele Herceg Novi i natt!! Idag har vi vært så heldige å ha vært med på en legeundersøkelse av nye pasienter fra Rikshospitalet, noe vi observerende studenter fant veldig spennende! Forandring i hverdagen fryder:)

Joggeturen hjem idag ble for mye for to sarte sjeler, som ikke ENDA HELLER har kommet seg etter hardkjøret vi har satt på oss selv. Etter lesing og litt avslapning i leilighten ble det en fantastisk god taco-middag, og jordbær til dessert..hurra:) Vi har tenkt oss på en ny utflukt- Budva! Flere detaljer kommer selvfølgelig etter endt morgendag:)

Vi satser dessuten på at tordenvær betyr at varm og kald luft møtes- og at den varme vinner..vi er lei av regn!!!

I dag har vi lært:
Forskjellen på ataksi og apraksi
At 1.mai IKKE er en dag som kun feires i Norge
At tordenvær kan være forferdelig skummelt
Ritchers skala og Ritchi scale ikke er det samme, men deriot et mål på jordskjelv og en test for RA..
Jordbær med vaniljeyoghurt er FANTASTSK godt
Det tar litt tid å komme seg etter en ordentlig Brink..

Nu tar vi kvelden, sov så godt!!

HURRA FOR 1.MAI!!

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Vi har hatt en fantastisk fin 1. mai, med 21 grader C i skyggen kl. 17.00!!! Helt utrolig! Det norske flagget gjorde seg, som vanlig, godt i mot knallblå himmel. Men, i morgen faller vi tilbake til normalen igjen. Går ut fra at finværet er like om hjørnet i Montenegro også.Det nærmer seg vel et etterlengtet gjensyn....... Ha ei riktig god natt, begge to!

    SvarSlett
  2. En til som vil skryte av det fine trønderværet:) I dag har jeg lest til eksamen på takterassen og solt meg!:D håper dere også får like fint vær som vi har! Det fortjener dere:)Jeg har også fått Nora på besøk i dag, skulle hilse så mye til deg(kristina)!
    Kajsa er også plassert hos tantis en uke fremover nå, så i mrogen er det nora og kas tid:) hehe... Kos dere med ny utflukt!
    Klem fra meg:)

    SvarSlett