lørdag 16. mai 2009

KRISTINA HAR BURSDAG! :-)



Gjett hvem som ble overøst av ballonger, gave og bursdagssang på senga 00.08 i natt!?
Geka hadde planlagt dette lenge og grundig - og jammen fikk hun rørt frem noen tårer i øyekroken til bursdagsbarnet! Tenkt å ha så gode venner! :-)
Et nydelig smykke og øredobber, ballnger i alle slags farger og sist men ikke minst, en flott gjennomført bursdagssang MED dans!
Kristina har fått bestemt hele dagen sin og den har vært slik:
Sove UTEN vekkerklokke
Deretter gikk vi ned på Copas (en av favorittrestaurantene) og spiste frokost og drakk nydelig iskaffe
Tuslet hjem og begynte så smått å lese litt i sola
Bare koselig venninneprat på sofaen på verandaen
Fikk velge egen drill-dans som Kaja gjennomførte i ballonghavet på verandaen og med flagg BARE for Kristina!
Deretter har vi trent litt styrketrening....og nå sitter vi på internettkafe og koser oss på facebook og bloggen :-)
Kristina er så fornøyd som aldri før og enda har ikke den største go`biten kommet: Mamma Torill, Kjell og mormor kommer om to timer til byen! Vi har reservert bord på en koselig restaurant og skal kose oss siste timene av dagen der. Nam!
Kristina ble også rørt av tidenes fineste bursdagsgave av sin kjære: Egen bloggside med bilder, nydelig tekst og invitasjon til restaurant, konsert i Olavshallen med Thomas Dybdahl og Trondheimssolistene, etterfulgt av en kjærlighetsdate på Kos bar&lounge. Hun gleder seg og kunne ikke fått en bedre gave (og kjæreste!) :-)

Vi lever forresten fortsatt i håpet om å få internetten tilbake og lover å ta igjen ALT av oppdatering, ting vi har lært, motto og ikke minst bilder! Det har nemlig skjedd mye rart og vi har lært mye nyttig og unyttig de siste dagene også ;-)

Ha en strålende 17.maifeiring i morgen, kjære godtfolk!
I morgen er det den store dagen til Kaja og Kristina lover å gjøre ALT for at hun får høre seg lei på korpsmusikk, spise seg lei på is, drille seg sliten og rope hurra til hun mister stemmen! :-) Alt for at hun skal få en like strålende dag som Kristina har fått!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar