tirsdag 12. mai 2009

MAYDAY MAYDAY!!!


Okei, etter et par mailer om abstinenser og savning av blogg, må vi dessverre meddele at vi har mista internetten..rettere sagt; gravere og byggere uttafor leiligheten har KUTTA ledningen. Vi har faktisk litt abstinenser selv, men etter at det største sjokket har roet seg, har vi kommet fram til at internett de siste tre ukene her ikke er det verste som kunne ha skjedd oss! Uansett, vi LOVER å oppdatere så fort vi smetter oss innpå en internettcafe!! :) Har skjedd litt av hvert, det aller beste- vi har fått SOL!!!:-D Steiking står på planen hvert ledige minutt, så fargen kommer da smått om sen den også!


Laco noche!! XOXO KajsogKris

4 kommentarer:

  1. Å det var godt at det bare var teknisk feil som gjorde at det ikke var noe nytt på bloggen deres. "Bynt å bli irin !" Nå er det mye som foregår her så jeg gleder meg til å slappe av i Montenegro. Skal bli godt å sjå dæ Kissetina mi. Klem fra mormor.

    SvarSlett
  2. Er det ei flygende pungrotte jeg ser over Kaja der!? :)

    SvarSlett
  3. puh, godt å høre fra dere igjen!!
    Eline

    SvarSlett
  4. Tantiiiis:)HIPP-HIPP HURRA!!!Gratulere såå my me dagen idag!Vi savne dæ sånn....Vi har no vært på en liten sykkeltur idag,å vært på tivoli.D va skummelt me karusælla.Å no har vi en aldri så liten jentekveill;)Lure på ka farsk vi ska finn på da..hehe!Paps e på RBK-kamp.Du gle dæ vel på besøk no.Bli kosli ja.No ska vi ta ei lita feiring av dæ me pokkefull,digg!Gla i dæ,tantis.Nuss fra favorittan din ;)eeeeeeeeeeeeeeeeeqjdol Hilsen Erika-gullet ditt

    SvarSlett