fredag 17. april 2009

Fridag! :-)





Gjett hvem som kunne sove utpå til 08.30 i morges og IKKE tusle ned til instituttet kl.07.00!? Herlig! Likevel har vi valgt å leve et naziliv her nede med to treningsøkter hvor pausene består av intensiv eksamenslesing...(eneste som er utskeiing her i gården er iskaffe!)Men, vi liker det og storkoser oss her vi løper rundt med løshunder etter oss og "kjekkaser" som lokker på oss som pusekatter :-)I helgene skeier vi dessuten ut med å spise ute og lørdag er lesefri dag!
Dagen i dag startet slik:
Kaja våknet med fortsatt vond hals, men likevel bestemt på å trene før frokost. Litt halvgretne hoppet vi inn i treningsklærne og satte kursen ned mot promenaden. Her løp vi rundt mens vi våknet etter ca 20 minutter. Deretter startet TRENINGEN! Trappetrening til tusen hvor vi til slutt sto og ristet hemningsløst i føttene...vondt,men deilig ;-)Deretter gikk vi og handlet frokost som vi koset oss med på terassen mens vi lagde leseplan. Flinke jenter? JEPP! :-)

Vi har også funnet ut at det er kommet en ny sport her for "kjekkasene" i byen: Å late som de kjører på de to blondinene uansett hvor langt inntil husveggene de går....
Selv om vi prøver å drite i det greier vi ikke alltid å unngå å bli forbanna på de innbilske, ekle guttene som tror vi er pusekatter. Under løpeturen kom vi litt brått på to gutter som presterte å rope "Sieg Heil". Kaja reagerte slik: "NEI! Det var ikke noe fint..." Mens hun måpte trippende forbi "kjekkasene". Det var absolutt ikke noe fint....

Som allerede nevnt er helger ute-å-spise-dager så i kveld har vi vært i gamlebyen i Hertzeg Novi og spist kjempegod middag på en koselig restaurant. Kaja spiste som alltid kylling og Kristina prøvde seg på svinefilet. Nydelig god mat! :-) Men, kvelden kunne ikke gå heelt plettfri. Kristina var så sulten når forretten "Serbisk salat" ble servert og kastet det hun trodde var en stor gul paprikabit i munnen. Det var ikke en gul paprika, men en gul chilli. Vi måtte bestille en cola ekstra, men det gikk bra :-) Nå har hun i allefall fått i gang forbrenningen...!

Vi har lært bittelitt i dag også:
Kaja vet nå at det går fint an å bruke fotofjernkontrollen selv om kameraet ikke står på fotostativet.
Kristina vet nå at ikke alle gule paprikaer behøver å være paprikaer.
At når vi tror vi blir påkjørt, blir vi ikke det. Det er bare morsom lek.
Ikke alle hunder her nede er snille. Vi måtte løpe forbi en illsint kamphund som sto bak gjerdet sitt og knurret svært aggressivt.
Vi har lært lateral og medial prolaps-regelen.
Kristina vet nå at Kajas ferskenduftende fiser skyldes det aprikose dufte-toalettpapiret (man må overdrive litt for å være morsom!)
Vi vet også at det vil koste oss 80 euro totalt for å ta taxi tur-retur Dubrovnik -> noe vi skal bruke lesefridagen vår i morgen til! :-)

Og dere ser kanskje at vi har lagt til et nytt profilbilde på bloggen? Ja - vi har blitt bittelitt glade i hverandre her nede :-)

Sov godt,godtfolk!

"En dag uten trening er en dag uten mening"

2 kommentarer:

  1. Søt dåkk e:) Arti å læssa skriverie dåkkers, høres (å sjer) ut som dåkk har det bærre knaill;D De like vi! Må ærlig innrøm at æ e litt messoinneli, e liksom ikke like idyllisk her i Namsos, skoilla blaint ainna gjerne hatt litt meir sol;)
    Æ sjer på bildan at dåkk har byinjt å vorti bruuun allerede! Kan bare tenk mæ t koss dåkk sjer ut når dåkk kjæm heim etter 7 uka;) Kos dåkk i Dubrovnik i dag!
    Glad i dåkk <3<3
    Klæm fra Synnis ;-**

    SvarSlett
  2. Synnis`n vårres!:) Så god du e! Vi sitt bare å smile - vart så glad for teksten fra dæ! Vi har de bare fint ja;) Håpe du å har de bra i praksis? Bortsett fra at sola ikke har kommi te Nord-Trøndelag enda :) Hehe, vi må kanskje innrøm at de ikke e de typiske "sydenværet" her egentlig da...Så nå brun har vi faktisk ikke vorti ;) Skulla ønska du hadd vært her ilag me oss! Kos dæ masse videre. Vi ska ta en drink i kveld å tenk på dæ!:) Gla i dæ,goveitj! Klem fra oss

    SvarSlett