mandag 27. april 2009

Søndagsmodus!



På grunn av dårlig internett-connection fra cafe Saturnus i over-etasjen ble det dårlig med blogging i går..men fortvil ikke- vi kommer jo alltid sterkere tilbake! I går var det nok en gang søndag, vi skjønner egentlig ikke hvor resten av dagene i uka blir av, men det betyr nok bare at vi har det som fisken i vannet og ikke engang rekker over alt vi hr lyst til å gjøre:) Kaja våknet brått av et merkelig kvelertak med dyna etterfulgt av en litt for sprudlene stemme på en fri-dag..; "KAJA!! DET E SOL UT!!" Klokka var 10.00, og 10.02 satt vi benka ut på verandaen med den daglige frokosten- frokostblanding med banan. Sunn, norsk ungdom sa du?;)

Selv om vi er like optimistiske hver gang, må vi nok bite i det sure eplet og innse at været her er litt skuffende ut i fra det vi hadde sett for oss. Vi veksla som vanlig mellom sofaen og verandaen så fort en solstråle brøyt gjennom skydekket. Så foreløpig har vi satt alle skryteord om at vi skal komme hjem brune og fine LITT på vent.. Søndagen i går var en skikkelig søndag-søndag- trøtt, daff, sneglelukt i lufta, og generelt ganske umotiverende. Usedvanlig mye bråk fra arbeidere (er det egentlig lov å jobbe 24t i døgnet med bygging..?) med lastebiler og gravemaskiner rullende forbi soveromsvinduet vårt halverte dessuten nattesøvnen..men, det er nok ingen hindring for to jenter som har en almanakk å følge;) Det ble unnagjort en del kasuistikker, jammen godt for samvittigheten. Midt i den dypeste konsentrasjonen med fractur i underarm kom et "heppsann" fra Kaja- nå har det blitt populært for eierne på Saturnus å kaste sjokoladekuler ned på oss på verandaen, svært fornøyde og vinkende med hodet ut fra vnduet..til stor skrekk fra Kristina, som har det for seg at vepsene KUN kommer etter det gule teppet hun sitter på, og alt som har med sukker å gjøre. Ergo- sjokoladekuler er ikke et godt sjekketriks! Arrogangte som de sikkert tror vi er jobba vi iherdig videre uten å ofre så mange kalorer på å vinke tilbake.

Etter en bakkeløpsøkt tok vi turen ned til Sportscafeen for å møte Kaja sin tante Åse=) Der ble det middag, med byens beste kyllingsalat! Koselig:) Etter noen anbefalinger om ditt og datt var det på tide å tenke på hjemveien..halvveis tilbake til leiligheten ble fristelsen for stor- vi snudde for å spise turens FØRSTE(!?!) is..NAM!! Etter en glad mage ruslet vi tilbake og var enige om at det nok en gang hadde vært en finfin dag!!

Om noen strakser kommer dagens opdate, så er vi ajour igjen;) håper dere nyter sola litt for oss også der hjemme..

"Det regner på den gode og det regner på den onde, dog langt mer på den gode, for den onde stjal hans paraply."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar