tirsdag 14. april 2009

Vi er fremme!!!!!!! :-)






Etter et "SISTE opprop" om at gate nr 50 til Dubrovnik is closing, fant vi det liksom greit å gi slipp på Kåre Conradi på elektronikk-butikken Gardermoen..

Flyturen gikk egentlig ganske fort, sov for det meste etter en lang natt på toget med bortdovning av kroppsdeler og soverykninger. Vel fremme i Dubrovnik ble vi som avtalt møtt av Bozo med navneskilt med Kristina Ryan og Kaja Boro. Kjempekoselig mann som har lova oss en tur til Hvar en dag..:) herlig!! Været er litt overskyet idag, men med en temperatur på 20 grader skal vi vel klare å overleve det..!

Leiligheten er også laangt over forventning, rart, men meget godt at dette er hjemmet vårt de neste to mnd ;) I naboleiligheten har vi et kjempesøtt pensjo-par fra England som tok oppgaven med å ta imot oss seriøst, godt å ha noen i nærheten vi kan spørre om ting vi lurer på!

Det kribler fortsatt godt i magen for morgendagen,
vår første dag som fysiostudenter på Institutt Igalo! Er vel bare å hoppe i det, nå er det for sent å snu!

"Hva ville livet være verdt om man ikke våget å ta sjanser?"

Nå skal vi pakke ut resten av sakene og gjøre oss litt kjent i området.

Klem fra Kajs og Kris!! :)



3 kommentarer:

  1. hallais jenter! Godt å se at dere er vel framme og at alt gikk greit. Skal virkelig følge med på bloggen, og lykke til med første arbeidsdag i morgen. Legg ut masse bilda! klem fra Karin & Frank

    SvarSlett
  2. Wæææ!! Tenk at dere er framme, morrosamt! Jeg leter etter dere på Skype men finner dere ikke, hva er skypenavnet? Jeg er kommet på plass i Valldal, kan ikke helt sammenlignes med paradiset deres, men er da et lite paradis dette også, tror jeg kommer til å trives veldig godt her! Mange blide mennesker, det liker jeg. gleder meg til å følge dere videre - dere er høyt elsket! Stor klem fra eit senter for meistring og rehabilitering (lenge leve nynorsken!)

    SvarSlett
  3. Heisann! Godt å høre at dere har kommet frem til bestemmelsesstedet. Ser ut til at dere bor standsmessig, ja. Betryggende med stødige naboer som ser til dere. I morgen er første dagen i resten av deres liv.... Ønsker dere nok en gang lykke til! Klem fra mamma Torill

    SvarSlett