mandag 20. april 2009

Lesestund har gull i munn! :-)


I løpet av helga har vi vært ganske frustrerte over praksisplassen, vi har egentlig stort sett bare følt oss litt i veien og trasket etter veilederne. Heldigvis ble vi litt beroliget idag, da vi fikk snakket med veilederen og hørt litt om planen videre framover:) ganske mye frihet for vår del, og det er nok ingen tvil om at det læringsmessig ville vært bedre i Norge..men, bare så det er sagt- vi ville ikke bytta for en hver pris!! :) Idag har vi proppa i oss masse egg på jobben, her feirer de nemlig påske nå! De følger visst en anna kalender her, en gamlere utgave av kristendommen som vi forstod, noe vi faktisk aldri har hørt om. Uansett, tradisjonen her i påska er å ha mala egg, og knuse dem på en spesiell måte før de spises. Etter jobb ble det en leseøkt på verandaen med den daglige cafemio, idag stod nakke på leseplanen. Litt ukonsentrerte, men ikke alle dager kan være like effektive:) Dagens trening bestod nok en gang av trappehopping- under oppvarmiga var det en gravemaskin som tuta på oss 10 ganger på rad..DET er inte värje dag!! synd for oss at det er lite kjekke, og meget usjarmerende gutter da.. Kaja ble dessuten tatt i kjæreste-lenka under trappetreningen av en "kul" guttegjeng som kom forbi, mens den fjerde i gjengen stod i bakgrunnen og filma.."HJELPES!!" utbrøt hun, mens en hakasleppende Kristina stod på toppen av trappa og så på det hele. Litt ekkel situasjon der og da, og fra det øyeblikket ble det bestemt at det ikke blir noen festing på oss her nede..men det er no egentlig bare godt:) MEN,vi liker ikke rasen gutter for øyeblikket, det skal sies.. Forresten, yr.no er ikke til å stole på, idag har det vært ekte syden-varme! Herrrrlig!

"En kvinne trenger en mann like lite som en fisk trenger en sykkel!"

6 kommentarer:

  1. For et fantastisk bilde! Med den lesestillinga der tror jeg vi får litt fleksjonskontrakturer å jobbe med når dere kommer tilbake (-; Jeg har hatt min første pasient idag, kjempespennende! Det er så mye spennende her altså, og mange koslige mennesker! I tillegg til undersøkelser og tiltak er det også endel kurs jeg får være med på innenfor de ulike pasientgruppene, så det er veldig lærerrikt. Kos dere videre på verandaen! Hadde jeg hatt en veranda skulle jeg ha sittet ute jeg også, nydelig vær her også! ..om ikke akkurat bikinivær.. (-;

    Stor klem fra Eline i Valldal

    SvarSlett
  2. Hei flickor! :)
    Sjer ut som dåkk har det digg, og e svært populær blant gutta, gravemaskina, bila og hesteviskera ;)
    Her i Oslo flyg tia! Masse lesing, revyøving/skriving og husmorarbeid (har tatt opp hobbyen kjeksbaking). Va i jallasjappe å kjøpt 3 kilo nøtter idag. Hehe. Sånt blir det nøttekjeks av! :D
    Ellers e det lite spennende å fortell.
    Fortsett med updates og bilda! Love it! :-*

    SvarSlett
  3. What a lowely site;)Muaaah!!!
    DA va æ på!
    Jadajada,d e bærre å fyr på me bikinibilda å solingsfristelsa ja...TAKK!!!!Neida, æ unne dåkk d sjø:)Har d faktisk itj så værst her heller.Stortrives i praksis på Bromstad,Erika ska på disco i mårra å vi har d flott!Klage ikke som vanli..haha;)Kos dåkk videre "poppis-snuppan"(itj lætt nånn ta dåkk næi???)Nuss å klem fra søss Jannis som e redd for dåkk.Erika gi en STOOOR slengnuss t "Dantis" å.

    SvarSlett
  4. hei kristina;))
    her kommer det en liten hilsen fra svigers;-)))ser ut som du har det som "plommen i egget". ser kjemfint ut der med den fine leiligheten!! kos deg mens du er der=,) tiden går alt for fort. synd ikke jeg får komme dit mens du er der. skulle heller dratt dit en til tyrkia for å være ærlig:))idag bestilte jeg og en kolega fly+hotell til kobenhavn 18 juni med to brukere;))4 netter.godt å få med seg det man kan))her er det kaldt om natta +8 på dagen:( ,men meldt varmere til i morgen. vi skal beise verandaen til helgen så vi er klare til 2mai. PO skal ha gutte bursdag med bacalao;-))) jeg skal i bursdag (surprise);;) det liker jeg da;)MASSE KLEMMER FRA SVIGERS:-))

    SvarSlett
  5. Hei.
    Dere er flinke til å holde oss informert. Det er kjempebra. Det ser ut til at dere har funnet dere godt til rette. Jeg traff Karin, Kajas mamma, under NM i terrengløp i Trondheim sist helg, og vi var enige om at det føles godt at dere trives og har det fint.
    Noen ekstra utfordringer må det nødvendigvis bli i et fremmed land med en annen kultur, men det takler dere bra. Jeg håper dere får et lærerikt opphold, og ikke minst noen opplevelsesrike uker.
    Jo, den litt "forsinkede" påskefeiringa hørte jeg faktisk om i helga. En jounalistkollega av meg er gift med ei russisk dame, og de skulle feire noe han kalte russisk påske i Trondheim sist helg.
    Kos dåkk videre.

    Normann - Kristina-papps

    SvarSlett
  6. Åååå, vi smiler fra øre til øre! 5 kommentarer fra våre kjære! :-)

    Eline: Hehe, leser ikke du sånn? Godt å høre at det er lærerikt i Valldal. Tror du er litt mer fysioterapeut enn oss for å si det mildt, men det er vel det man må ofre for en sånn opplevelse;) Vi må vel innrømme at det har ikke vært så mye bikinivær hittil - har bare vært rask med å legge ut bilder så fort det har vært litt ;) Kos deg videre med kurs og flotte pasienter! Gleder oss til å se deg i juniii! Smask!

    Monica: Så flink! Husmor du da;) Fer du å et der frøa`n din igjen no? Går vel i ett kjør me revy,lesing og alt som følge me studietida te et oversosialt vesen ;) Vi ska fortsett å oppdater dæ fra livet her nerri og håpe du fortsette på oppdater oss på ditt :) Stor litjanuss og en klem fra Kaja som glede sæ te å bli kjent me dæ en dag :)

    STORESØSTER OG GULLVEITJA MI!: No vart "dantis" glad for å hør fra dåkk! Prøvd å ring i dag for å hør stemmen dåkkers i nånn minutt, men dåkk ringe vel tebake :) Godt å hør at du trives i praksis,Janne!My å gjør?Ansvar?Trivelige veiledera?Kose dæ nok:)Haha,Erika på disco hu da.Veit kæm som står i sentrum i ringen og rocke værtfall! Tantis glede sæ te å kom heim å bli me på dans igjen:) Sjer så my fint nerri her te`a, så dåkk må kom me gaveønske! Ingen grunn te å vårrå redd nei! Herre e veitjan som klare å takle sånne insekta ja ;) Vi bare leve som om dæm ikke eksistere vi..Få Erika te å ring mæ tebake snart da! Gla i dåkk,veitjan min :) Nuss fra "Dantis/Lissjert" og klem fra Kaja

    Svigers!: Åå, så koslig å høre fra deg! Har tenkt mye på deg her nede og tenkt at dette hadde vært paradis for deg med koslige restauranter,massasje av alle slag,sol(i allefall litt) og nydelig leilighet:) Vi får dra ned hit en gang senere sammen! Får ordne me kontakter slik at vi får tilgang til instituttet senere;) Her går de rundt i slobrokken fra den ene massasjebenken til den andre - Haha, synes jeg ser for meg deg i dette paradiset! :) Jasså,Per Ove skal ha guttebursdag med bacalao? Blir vel hæla i taket da? Pappa skulle ha kommet nedover og vært med gutta boys han også;) Tone hadde vel eksamen i dag -gikk sikker veldig bra! Fortsett å skriv innpå her, blir så glad :) Og gjerne send meg mailadressen til Aud slik at jeg kan sende henne en mail.Er det i morgen hun har bursdag? Mormor (Hjørdis) har i morgen også :)Hils Per Ove så mye, kos deg i surprise-party og god tur til Tyrkia! Stor klem :)

    Kristina-papps: Endelig kom det en etterlengtet melding fra deg også ;-) Koselig! Hehe, så du møtte Kaja-mams på terrengløp altså? Var det bra arrangement? Jeg og Kaja skulle tatt alle med formen vi har kommet oss inn i etter nazitrenings-regimet her nede! Får ta det neste år ;-) Hvordan går det med skulderen? Er du flink hos fysioterapeut? Håper alt er bra med deg. Ring meg en dag da! Klem fra røvarlæggen din og Kaja

    SvarSlett