fredag 24. april 2009

Ny leieboer!



I dag våkna vi med solstråler gjennom ruta på soverommet! Litt lettere å stå opp da, spesielt når det i tillegg er studiedag:) Frokosten ble tatt ute på verandaen hvor vi satt i tog på den lille remsa med sol som hadde kommet. Vi har steika oss i heele dag- herlig, men noe uvant for et par bleike kropper fra trøndelagen..og det merkes jo ikke før man har kommet inn på ettermiddagen at man ser HVOR rød kroppen faktisk har blitt!! Men du og du, underernærte som vi er på D-vitamin fra sola liker vi å tro det var et gledeshyl fra kroppen sin side:)

Dessuten har vi den gleden å fortelle at vi har blitt tre leieboere i leiligheten- idag flyttet Paul offisielt inn! Etter et par visninger tidligere om dagene var det visst likevel vår leilighet som falt best i smak:)evt om Kristinas brødbit spilte en liten rolle i saken. Vi har bestemt at Paul skal få slippe unna det harde regimet vi kjører på oss selv, han har nok med å leke med skalken på brødet og kaste det til værs, like gjerne i en halvtime i strekk- og like arti hver gang.


Etter lesing og soling var det trening på planen, og etter en dag med utsvetting at utallige mengder vann var det kanskje ikke så rart, riimelig tungt å sprette opp trappa under trappetreningen. Men gir oss gjør vi ikke, da er det bare å pushe på hverandre! Vi har blitt litt skeptisk, ja, nesten litt patologisk samkjørte her nede faktisk. Vi snakker i kor, eller snakker ikke i det hele tatt- vi har blitt tankelesere på hverandre..og jammen har det ikke gått så langt at vi både må på do og på-do-på-do samtidig også. Må være noe med lufta. I går var vi forresten å handla oss en nydelig, liten orange blomst som gjorde seg meget godt på frokost-bordet vårt. Litt ekstra trivsel i hverdagen.

Etter treninga var det to stk slitne jenter som hoppa i dusjen og så og si krøyp til restauranten for å spise middag. Sjelden har mat smakt så godt, med gresk salat og kylling satt vi som et forelska par på tur med utsikt ut over havet og nøt kvelden! Koselig!

Nå er det straks natt igjen, og i morra har vi tenkt oss en tur inn til Kotor for å prøve shopping-lykken der!! Nå har det dessuten kommet et nytt album øverst til høyre, til dere som vil finne det interessant:)

"Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha."

Adios!!:)

2 kommentarer:

  1. Hei! Ser det har kommet kar i huset! Men han virker lite interessert i dere damene, da.... Fine bildere dere har lagt ut.
    Det har vært 16 grader C i Trøndelag i dag - herrrlig!!! Måtte det bare vare.
    Godt natt!

    SvarSlett
  2. Hehe, han er den eneste mannen vi liker her til lands...;-) Trofast som han er kom han og satte seg ved siden av oss så fort vi hadde kommet oss ut i morges også. Fikk en liten matbit som han koset seg med, bæsjet sin faste grønne bæsj før han tok noen smårunder rundt omkring. Koslig :-) Høres nesten ut som dere har det varmere enn oss...Jaja, det snur vel ;-) Nå har vi lest og skal snart ta en treningsøkt. Deretter skal vi ut å spise :-) Stor klem!

    SvarSlett