mandag 27. april 2009

Ny uke - nye muligheter! :-)


"Kristina!!! Vet du hva som har skjedd!? Vi har SOVNET AV!!!" Slik lød det i leilighet 2B i Savina kl.06.58 i morges... Kristina greide såvidt å løfte opp øynene og forstå hva Kaja hylte om. Likevel tok det ikke mer enn 3 sekunder før vi løp rundt i ring i panikk for å komme for sent til instituttet som ikke engang merker om vi kommer eller ikke...;-) Medfødt pliktoppfyllende som vi er tok det ikke mange minuttene før vi var i full anmarsj i retning instituttet. Vi kom et kvarter for sent (tok promenaderekord med 30 min!)
Vi startet dagen med å puste ut mens vi så på bassengtreningen, før vi ruslet ned til den norske avdelingen for å se om det var noe snacks for oss der. Det var som vanlig mange koselige pasienter der som vi fikk slå av en god prat med, samtidig som vi fikk se på behandlingen deres :-) Morsomt! Kaja har som dere sikkert vet veldig problemer med enkemenn (enkemenn som fortsatt bærer giftering er ekstra ille), så hun er en "gammelmann-magnet" der nede. Skal ikke se bort i fra at det lange håret og det søte vesenet hennes spiller en liten rolle også ;-) Det tiltrakk i allefall fotografen som skulle ta nye bilder for Institutt Igalo og etter å raskt ha observert henne i ene fysiogangen var hun i full gang med posering som "pasient" på Insitutt Igalo. Vi venter spent på videre etterspørsel når bildene slippes ut til offentligheten! Kanskje Dolce & Gabanna eller Jan Thomas ringer!?
Kristina sto som stolt venninne foran og sa "smiiiil" helt til Kaja fikk beskjed om å "try to don`t smile SO much. Your smile is so beautiful!" Det kan faktisk bli litt for mye av det gode ;-)
Etter litt tusling rundt her og der møtte vi en dansk fysioterapeut fra Danmark og hennes "lærling" som er på vår alder. De to skal jobbe som idrettspedagoger her i 6 mnd! Selv om vi har et naziregime som egentlig ikke tillater utskeielser som å bevege seg ut av leiligheten i ukedagene (bortsett fra løpeturen), så tok vi oss tid til å møte Kristine (idrettspedagogen på vår alder) på en kafe i kveld. Kjempekoslig! :-) Får håpe vi kommer såpass i rute med lesingen at vi kan unne oss en liten tur til...hehe!
Nå sitter vi i senga og har vår faste "data-tid" med oppdatering, facebook-sjekking, musikkhøring, synging og fnising. Kvalitetstid med andre ord!
....men, for å unngå samme hyling i morgen tidlig slukker vi nå lyset og sier god natt til alle kjære der hjemme! Sov godt! :-)

"Bedre sent enn aldri!"

3 kommentarer:

  1. Synes dere er brune, fine og deilige allerede jeg! Sterke norske kropper trenger ikke mye solgløtt før brunfargen pipler frem vet dere (-; går tida like fort der som her? helt utrolig, den tredje uka er snart over! jeg har siste arbdag i morgen, studiedag på torsdag og fredag er det jo første mai. Så plutselig var vi nesten halvveis. Jeg er godt igang med å undersøke og å sette igang tiltak, skikkelig spennende! Rekker ikke å se på klokka på veggen før dagen er over - det er vel et godt tegn :D men pensum sa du? ehh..der er det mye som ligger godt lagret mellom permene - skjerpings Eline..høres ut som om dere har fått igang gode rutiner - DET er imponerende når man er på "sommerferie". Ser dere koser dere masse i tillegg da, så det er vel ingen fare. Gleder meg SÅ til å se dere igjen!

    Hilsen fra Valldal i full blomstring!

    SvarSlett
  2. Hallo,syvsovere!

    Lurer litt hvor dette vil ende? Først reklamefilm i Brasil,deretter "modell" i Monrenegro, hva blir det neste???? Jeg bare lurer:)
    Kozzz dere videre der sør.
    Mamma Karin

    SvarSlett
  3. Eline, det er nok mer et synsbedrag, lenge siden du har sett oss nå, så du husker bare ikke hvordan vi ser ut! Dagen ble redda i går, da det var meldt sol heele neste uke- men da vi skulle dobbeltsjekke idag var sola gjort om til en regnsky gitt.. Men men.. Har gått utrolig fort, vi har derimot ikke kommet så mye igang med pasienter, men har fiksa oss egne pasienter som er vilige til å stille opp for oss:) her må man ta i et tak selv,hehe! Gleder oss til å se deg igjen også- vi blir såååå gElad når du skriver her!! nuss fra oss!!

    Mamma; ja, det er mulig jeg kommer hjem som profilert kjendis, hvem vet! Vi koser oss masse, selv om det hadde gjort seg med litt mere sol.. Du er sikkert tre ganger brunere allerede!

    SvarSlett