torsdag 23. april 2009

Hej, hej, hallå.....:-)

I dag ringte klokken 6.15 og vi spratt ikke akkurat opp i treningsklærne, men nesten...Etter en kjapp frokost startet vi treningsøkten på vei til instituttet. Vi hadde planlagt at fra denne dagen av skulle vi være effektive og slå sammen turen til instituttet og morgenøktene. På forhånd hadde vi ordnet oss et eget garderobeskap med alt av klær og dusjeutstyr som vi trengte. Vel fornøyde med å ha slått to fluer i en smekk kom vi frem ganske så svette en halv time før vi skulle være på plass som fysiostudenter:-) Da kom vi på at nøkkelen til garderobeskapet var hjemme,gitt...
Ganske så urenslig og ekkelt lurte vi oss inn på et bad, slengte de svette skjortene våre rundt i lufta for å "kjøle ned" både oss selv og skjortene, tok en real kattevask og vips var vi fysiostudenter med akkurat samme antrekk: gul treningsskjorte, svart Nike løpetights og joggesko. Vi satset på at det så ut som at tuppen og lillemor bare ville være likens sporty kledd og at det er slik man går kledd i Norge - og jammen fikk ikke Kaja dette spørsmålet:" Har dere ordnet dere arbeidsantrekk?" av en av de få mannlige fysioterapeutene. "Yes" sa hun, uten å rødme ;-)

Dagen på instituttet har vært en liten revolusjon. En ny verden åpnet seg for oss da vi fikk lov til å komme ned til A-blokka hvor den norske fysioavdelingen var. Plutselig følte vi at noen faktisk enset oss og til med pratet til oss! :-)
Fysioavdelingen var fylt med søte, gode eldre mennesker hovedsaklig fra Kristiansand. Ikke alle greide å forstå den gebrokne engelsken til fysioterapeutene og vips så var vi en av deres viktigste mellomledd og fikk komme på banen. Herlig - let the game begin! :-)
Svært fornøyde og en god del mer optimistiske til praksisen tok vi joggeøkt nr.2 tilbake til Hertzeg Novi og leiligheten vår....og styrkeøkten kunne begynne ;-)

Vi har hatt en ny handlerunde på vårt kjære supertmarked Panto og matet kjøleskapet med nye spennende ting :-) Middagen i kveld ble en serbisk variant av taco (ikke lefse,krydder eller annet tacostæsj -kun kjøttdeig og salat) Nam igjen!
Kaja fikk også vist litt muskler under middagslagingen. Lokket på olivenglasset var umenneskelig godt lukket, men sta som hun er nektet hun å gi seg. Etter en del manndige brøl og rare kroppsstillinger smalt det og det flagret oliven rundt i leiligheten, mens Kaja sto igjen med olivensaft i hele ansiktet og på klærne. Girlpower!

Nå har vi kommet oss opp i senga og har vår faste kvalitetstid foran hver vår pc mens vi hører på musikk og oppdaterer dere der hjemme :-)
Oi, noen er kanskje interesserte i været her nede også? Jadda, i dag fikk vi noen få timer med sol mellom skyene på ettermiddagen. Vi satt selvfølgelig beredt og spratt frem på sekundet i bikiniene våre - noe uttalt skille hpå kroppen ar likevel ikke meldt seg....

"Av og til er en mors styrke sterkere enn naturkreftene." (For dere som ikke henger helt med i svingene; Kaja ble mor for to drømmer siden...)

Noche! :-)

2 kommentarer:

  1. hei kaja:) å hu andre som æ ikke veit kæm e men har møtt en gang:)
    høres ut som dere har det fint, men også ganske travle. været høres også litt skuffende ut? hva var navnet på barnet som du fikk for litt siden?
    kos dere videre, lev livet og oppøev masse.
    klem jani:)

    SvarSlett
  2. Heia Jani!! så koselig at du skriver her da:) Vi har det helt supert her, dagene flyger avgårde ja, så tror nok ikke vi rekker å bli lei av stedet før det plutselig er tid for hjemreise..men skal leve livet en stund til før det, det er jo dealen vår det!!:) hehe, kan ikke komme på det navnet skjønner du, husker bare at jeg ble helt fra meg:P været har vært litt så som så, men det er visst sånn i april, skal bare bli varmere og varmere. Nå har jeg derimot en pause fra soling da- STEIKvarmt idag, litt solbrent, men det blir brunt;) Kos deg du også, så må du sjekke innom sida vår og legge fra deg et spor om ikke lenge igjen!
    Klem fra Kaja og Kristina:)

    SvarSlett