onsdag 22. april 2009

Massage,please!




Litt sen oppdatering på hva som fylte gårdagen, men bedre sent enn aldri....:
Vi sto som vanlig opp kl.6 for å trene før arbeidsdagen startet. Veldig trøtte løp vi rundt i gatene mens resten av byen begynte å våkne til ny dag :-) Det regnet ganske mye, men var likevel god temperatur. På turen hjem møtte vi på en av fysioterapeutene på instituttet som tydelig nettopp hadde stått opp. Eneste hun fikk stotret frem i det hun oppdaget oss trippende forbi var " Oh,gosh..", med en blanding av irritasjon og glede for å se sånne friske sjeler! ;-)
Deretter dro vi på instituttet og fortsatte i-hælene-gåingen vår. Har løsrevet oss litt mer fra veilederne (til deres lettelse?) og går litt mer rundt for oss selv og ser på det som foregår. Bassengtrening, bevegelsestrening osv...Interessant :-) Vi møtte også Kajas tante og fadder Åse som er sjefssykepleier for Rikshospitalets stab der nede. Koslig! Hun kunne fortelle at neste uke kommer det nytt påfyll med norske pasienter fra Kristiansand hovedsaklig, rundt 200 nordmenn. Samtidig kunne hun fortelle at på 17.mai var det riktig festdag her nede med tog, flagging og alt som hører med til en norsk 17.mai. Kaja hadde lyst til å ta salto og rope høyt, men greide å beherske seg - nå trengte hun ikke lenger bekymre seg for at det ikke skulle bli noen ordentlig 17.mai lenger :-) (Hun har tyvlyttet på korpssanger på pc`n til Kristinas store frustrasjon...)

Etter en lang dag på instituttet kom endelig det vi hadde ventet på siden vi kom ned hit: MASSASJE på Beaty salongen! :-) Vi bestilte begge to aromamassasje på nakke/rygg, noe begge to tydeligvis ikke fikk. Mens Kaja hadde fått nydelig vaniljeolje, behagelig Celine Dion-musikk til nydelig massasje av nakke og rygg, ble Kristina kommandert til å ligge i bare trusa i et STILLE rom, med ekkel oljeduft og merkelig behandling på hele kroppen. Der lå hun i trusa og hørte sin egen mageromling og lurte på om Kaja hadde det likens..... Det hadde hun tydeligvis ikke. Kaja var i allefall svært fornøyd med massasjen og følte hun fikk valuta for pengene :-)

På hjemturen handlet vi inn god mat, samt en vinflaske og sjokolade til pensjo-paret ved siden av som vi har blitt så glade i ;-) Etter lesingen ble det en nydelig middag med hvitløksmarinert kyllingfilet og dadler surret inn i pæreskinke sammen med salat og ris. Nam!
Deretter tok vi omsider kvelden, STAPPMETTE på god middag, mens vi hørte at regnet plasket ned på balkongen...
Så glade som vi har blitt i hverandre endte også denne natten med at Kristina lå henslengt med halve seg oppå Kaja - vi er som skapt for hverandre :-)

Vi setter så stor pris på at dere skriver inn til oss og gjør alt vi kan for å svare tilbake! Håper dere finner dem på kommentarene nedenfor deres innlegg! :-)

.......om noen strakser kommer oppdatering på dagen i dag!

"Betre buk sprengje enn god mat slengje."

1 kommentar:

  1. Æ må sei æ e imponert over treningsregimet dåkkers! Inspirerende.. :-) E det nå spesielt dåkk trene mot?
    Og takk for dagens latterkule; kontrastan mellom massasjan dåkkers e jo litt komisk når main sjer på det i etterkaint (sjøl om Kristina sikkert koinna tenkt sæ litt Celine Dion ho å - æ sjer dein) ;-)
    Snart hælg no! Ha ei fortsatt fin uke :-D
    Klæmma

    SvarSlett