onsdag 22. april 2009

Studiedag

I dag stod klokka på 08.00!! Pga vårt "nye" og friere liv på Instituttet fikk vi ta oss en studiedag, noe som passa oss som plommen i egget. To ekstra timer soving er virkelig gull verdt! Kaja hadde en litt angstpreget første-start på dagen av en veldig ekte drøm om at hun hadde fått en baby..ikke arti, så Kristina fikk oppgaven av å roe ned og forklare at det "kun var en dum drøm." Deretter ble det lesetid, prøvde oss med godt mot ute på verandaen, men sola ville ikke spille på lag med oss i dag heller, dessverre. Etter et par caffemio og testing av kjeveåpning på hverandre var det tid for trening igjen. Bakkeløp og sprung-lauf med påfølgende styrketrening..puh, riktig så tungt, men det er bare å henge i om Adriana Lima`s kroppsfasong skal komme til syne;) Under styrketreningen vi utførte her hjemme med høy nok musikk, ble vi avbrutt av en brølende pensjo-nabo,(som overdøvde 50cent på volum 45), fra den andre verandaen om at det faktisk hadde starta å regne, så hånddukene våre som hang ut måtte reddes!! Godt noen har kontroll på oss da, men i morra skal de kjøre den to-dagers lange bil-turen tilbake til England. Så ble det en velfortjent ferskpressa juice fra cafe Saturnus i overetasjen:) mmmMmM.. Godt selv om betjeningen tydeligvis ikke liker jenter fra Norge. Vi har blitt vant med himling av øyne av jenter her, for å si det sånn. Jaja. Imorra er det klart for nok en arbeidsdag på Institutt Igalo. Sov så godt!

"La hverken mennesker eller hendelser ta livsmotet fra deg."

Ciao, love from Kristina og Kaja

4 kommentarer:

  1. Hei! Jeg savna oppdatering fra dere i går, så det var godt å se "rapporten" i dag. Høres ut som det hittil ikke helt har "tatt av" med hensyn til det faglige utbyttet, og at det er mye opp til dere hva dere kan få ut av oppholdet. Bit dere fast og sug til dere all den informasjon og inntrykk dere makter. Går de lei av dere, er det DE som har et problem..... Men, det er mest trolig bare "startproblem". Kos dere videre! Nattaklem! :-)

    SvarSlett
  2. Godt å hør at du merka at vi ikke oppdatert i går - de betyr at du e en ivrig tilhenger :-) I dag har vi hatt den desidert beste dagen på instituttet! Fikk kom ned på den norske avdelinga..følt nesten en ny verden åpna sæ og vi fikk slipp te my meir:) Senkan e allerede senka litt, så de her virke lovende:) Vi glede oss veldig te dåkk kjæm på besøk! Når lande dåkk no igjen? Har du sendt mail te Olga som leie ut leiligheten?:) Gi mormor en stor bursdagsklem fra mæ! Klem fra Tusk og Kajs

    SvarSlett
  3. "senkan e allerede senka litt" e en ny variant av at skuldran e allerede senka litt, selvfølgelig....;-)

    SvarSlett
  4. Hei!
    Bloggen følger jeg med, kan dere skjønne. Jeg begynte å tro at dere hadde funnet en ny kroppsdel - sænkan. Bare pass på så dere ikke hever sænkan for mye. Har sendt mail til Olja vedr. leiligheta, og jeg har fått svar, så alt ser ut til å være i boks.
    Nattaklæm til dere begge!

    SvarSlett