torsdag 16. april 2009

Trøttiser i Montis..

Andre arbeidsdag er over, og å være observatører fra 0800-1330 er jammen ingen spøk! Ganske arti at vi idag fikk høre den etterlenktede trøndersken i korridorene, da nord-trønderske pasenter har ankommet senteret. Vi vet at vi bare har vært borte i et par dager, men gebrokken-engelsk og serbiske som ikke prater engelsk i det hele tatt kan til tider være en smule slitsomt.



Etter endt dag på instituttet hoppet vi rett inn i bikinien for en solings på verandaen..yr.no melder nemlig regn hele neste uke, så alle solstråler benyttes til det fulle..:) Gårsdagens treningsøkt kjennes dessuten litt for godt i dag, har vel på det man godt norsk kalles en real gangsperr!! Skolebøkene kom også idag fram til den daglige is-kaffen som skal bli tradisjon her, NAM, her snakkes det kvalitet..det kan is-kaffe-dronninga Kristina skrive under på!! Pensjo-naboen stakk fram hodet fra verandaen, "maybe you can give the plants some water someday..maybe?" og pekte på den brune kvisten i hjørnet. Plantene har nok gått oss hus forbi, men det skal det fra nå av bli en ordnings på! Ble en lang soveperiode ute i sola også, vi er slitne etter noen dager med masse nye inntrykk! Tok oss derfor bare en liten joggetur idag, rompa og trøttheten tålte ikke mer, restitusjon er jo dessuten den viktigste delen av treningen..;) Men, fortvil ikke- i morra er planen en to-økters da vi har studiedag!



Vi har idag lært at:

Planter må vannes også her i Montenegro

Uttalen på serbisk er akkurat som det skrives

Prevention betyr forebygging (lært av levende ordbok next door, grei å ha når det leses engelsk litteratur)

Man kan, og blir støl av utfall uten vekter



God natt alle sammen!





"Man MÅ lide for skjønnheten.."



Ciaooo

4 kommentarer:

  1. Koselig og høre at dere trives bra:) Nå ligger det en liten goings, typ pincher ved siden av meg og snorker mens tantis leser til eksamen:) Måtte jo bare ta en pause og se på bloggen! hehe.. Men bra det blir litt regn, så du ikke blir forvekslet med pinchern da du kommer hjem!

    Kos dere videre!:)

    Smaskings fra kas og tantis:)

    SvarSlett
  2. Æ like virkelig det æ sjer. Sjer ut som dåkk har det toppers! :)
    Og fortsett med "Hva vi har lært i dag" da, æ har plukka opp eitt og ainna der;)

    SvarSlett
  3. HEI.Leser bloggen deres med stor interesse. Ser ut som dere har det bra. Gleder meg til 16.mai.
    Klem fra mormor Hjørdis.

    SvarSlett
  4. Tone: Så koselig for Kajs at hun får lese til eksamen og snorke med tante Tonis! :) Hehe.. Lykke til på eksamen! Det greier du fint! Det er forresten ingen fare for å bli forvekslet med pinscheren, vi har fortsatt grønne bein som vi skremmer de innfødte med ;)

    Anneli: Vi blir så glade når du skriver til oss!:) Fortsett å følg med så skal du se du lærer bittelitt mer! Håper du koser deg i praksis :)

    Mormor: Ååå, du kan tro vi gleder oss til du kommer på besøk! Tror vi har fått ordnet leilighet til dere helt nede ved sjøen. En perle! Du kan gå inn å se selv på wwww.villagalija.com :-) Spreknusser fra Kissetina di

    SvarSlett